Home VestiEkonomija UniCredit Banka najbolja pod-kastodi banka u Srbiji

UniCredit Banka najbolja pod-kastodi banka u Srbiji

by bifadmin

Na osnovu ankete koja je sprovedena na svetskom nivou, magazin Global Fajnans (Global Finance) proglasio je UniCredit Banku Srbija za najbolju pod-kastodi banku u našoj zemlji. Pored toga, UniCredit je ovo prestižno priznanje dobio i za pružanje pod-kastodi usluga u centralnoj i istočnoj Evropi, ali i u Austriji, Bugarskoj, Češkoj, Mađarskoj, Poljskoj, Sloveniji i Ukrajini.

Roberto Lorencon, direktor Direkcije za transakciono bankarstvo UniCredit Banke Srbija, je ovim povodom izjavio: “Veoma smo ponosni što nam je od strane međunarodnih klijenata dodeljena ova nagrada koja za nas predstavlja priznanje za visok kvalitet kastodi usluga koje pružamo. UniCredit Banka Srbija će nastaviti da obezbeđuje izvrstan kvalitet kada su u pitanju proizvodi za transakciono bankarstvo. Naš cilj je da profesionalnošću i dodatnim koristima našim klijentima poslovanje učinimo što jednostavnijim.”

Paolo Spada, direktor Direkcije za transakciono bankarstvo u regionu Centralne i istočne Evrope, rekao je: „Nagrade koje nam je dodelio Global Fajnans za poslovanje u zemljama širom Centralne i istočne Evrope potvrđuju našu izvanrednu sposobnost da istovremeno pružamo visoko kvalitetne usluge i pratimo sve promene i kada su u pitanju potrebe klijenata i zahtevi tržišta.“

UniCredit Banka Srbija je članica UniCredit Grupe, jedne od vodećih evropskih finansijskih grupacija sa jakim prisustvom u 17 zemalja. Kroz mrežu od približno 8.600 ekspozitura i više od 145.000 zaposlenih, Grupa je prisutna na oko 50 tržišta. U regionu Centralne i Istočne Evrope, UniCredit upravlja najvećom medunarodnom bankarskom mrežom od oko 3.500 ekspozitura (uključujući Poljsku i Tursku). UniCredit Grupa posluje u Austriji, Azerbejdžanu, Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Hrvatskoj, češkoj Republici, Nemačkoj, Madarskoj, Italiji, Poljskoj, Rumuniji, Rusiji, Srbiji, Slovačkoj, Sloveniji, Turskoj i Ukrajini. Na Baltiku, UniCredit je prisutan putem Lizinga.

Pročitajte i ovo...