Home VestiIT i nauka Epson EB-W29 – ozbiljan poslovni projektor

Epson EB-W29 – ozbiljan poslovni projektor

by bifadmin

Moderna kancelarijska okruženja nemoguće je zamisliti bez ozbiljnog prezentacionog projektora, a jedan od trenutno najboljih na svetskom tržištu je EB-W29 kompanije Epson koji ima težinu od svega 2.6 kilograma i napredne mogućnosti koje svaku prezentaciju čine jasnom i lepo vidljivom.

On je napravljen od plastike koja je izuzetno jednostavna za održavanja i pre svega lagana pa je transport ovog projektora iz jedne prostorije u drugu (i sa jednog mesta na drugo) jednostavan, lak i brz. Poput ostalih EB projektora i EB-W29 se lako montira na sve zidne i desktop nosače, a u paketu se isporučuje sa torbom za transport čime se dodatno u prvi plan ističe njegova portabilnost. Osnovu mu čini 3LCD tehnologija koja obezbeđuje jednako visoke vrednosti za jačinu bele svetlosti i svetlosti u boji što za krajnji rezultat ima maksimalno prirodnu sliku besprekorne reprodukcije pigmenata i visoke detaljnosti. Konkretnije, kontrast od 10,000:1 čini detalje jasnijim, dok izbor više različitih rezolucija podrazumeva da se ovaj projektor može koristiti u prostorijama različite veličine i rasporeda.

EB-W29 projektor je energetski efikasan, čak štedi i do 70% u slučaju kada miruje, tj. kada je prezentacija koju projektuje pauzirana. Generalno gledano ovaj projektor spada u energetski najefikasnije na tržištu jer troši malo energije i poseduje lampu dugog životnog veka. Takođe, podržava sve aktuelne Eco standarde i dozvoljava upravljanje sa različitih vrsta uređaja uključujući i mobilne uređaje tipa tablet računara i pamtnih telefona. Jednostavnije rečeno EB-W29 se može povezati na najnovije digitalne uređaje ili kompatibilne analogne proizvode bez potrebe za menjanjem hardvera, čak i ako je on poprilično zastareo.

Povezivanje pametnih uređaja sa EB-W29 projektorom je maksimalno olakšano zahvaljujući iProjection QR kodu konektivnosti – jednostavno se skenira projektovani QR kod pametnim uređajem. Sadržaj sa pametnih telefona (ili tablet računara) se može projektovati na veći ekran zahvaljujući podršci za MHL koju ima EB-W29. Sa druge strane digitalni video sadržaji visokog kvaliteta mogu se projektovati preko HDMI priključka dok za veću fleksibilnost ovaj projektor dolazi i sa žičnom LAN konekcijom i opcijom za Wi-Fi (modul se posebno dokupljuje).

Pročitajte i ovo...