Home VestiEkonomija Do UNIQA putnog osiguranja od sada i putem SMS-a

Do UNIQA putnog osiguranja od sada i putem SMS-a

by bifadmin

Ukoliko putujete, a niste nabavili putno osiguranje, od sada to možete učiniti na svim OMV pumpama u Srbiji. Ova vrsta usluge po prvi put je dostupna na našem tržištu – dovoljno je samo da na pumpi kupite vaučer koji se aktivira jednostavno, slanjem sms poruke.

Od 25. jula, na svih 15 OMV pumpi u Srbiji, svi zainteresovani će moći da kupe vaučere za UNIQA putno osiguranje – individualno i porodično, kao i za pomoć na putu.

Putno osiguranje (i porodično i individualno), kupljeno na ovaj način, počinje da važi od dana slanja SMS poruke, odnosno prijema broja polise od strane kompanije UNIQA, ali ne pre nego što kupac pređe granicu Republike Srbije.

Individualno osiguranje važi za period od 10 dana, za teritorijalnu pokrivenost Evrope i osiguranu sumu do 10.000 evra, dok za porodično važi za period od 15 dana, za teritorijalnu pokrivenost Evrope i osiguranu sumu do 10.000 evra po članu porodice. Osiguranjem su pokriveni supružnici i dvoje dece.

Kada je u pitanju usluga “Pomoć na putu 24 časa”, ona u toku godine pokriva najviše dva osigurana slučaja i omogućava pokriće sledećih troškova: troškovi popravke u slučaju manjeg kvara, troškovi vuče, pokriće troškova prenoćišta, prevoz putnika i vozača do kuće.

Rok za aktivaciju vaučera je 30 dana od datuma kupovine. U slučaju da vaučer nije iskorišćen, kupac ima pravo na povrat novca.

Pročitajte i ovo...