Home VestiIT i nauka Extreme nova softverska rešenja: eSekretarica i eLikvidatura

Extreme nova softverska rešenja: eSekretarica i eLikvidatura

by bifadmin

IT kompanija „Extreme“ objavila je da od danas zvanično ima dva nova softverska rešenja u portfoliju: eSekretarica i eLikvidatura. Oba rešenja su bazirana na Microsoft SharePoint platformi.

eSekretarica je softverski alat za podršku celokupnom procesu preispitivanja ugovora, prema utvrđenoj proceduri firme, dok eLikvidatura predstavlja sistem za elektronsku obradu faktura i upravljanja finansijskom i ostalom poslovnom ulaznom dokumentacijom od trenutka prijema do trenutka plaćanja.

„eSekretarica i eLikvidatura su rešenja za vrlo konkretne izazove sa kojima su se suočavali naši klijenti – neefikasni sistem preispitivanja (odobravanja i potpisivanja) ugovora koji je dovodio do toga da je potrebno nekoliko nedelja pa čak i meseci da se ugovor odobri i potpiše, zatim nejasni putevi ulazne dokumentacije kroz sektore, nepostojanje jednog mesta na kome se mogu pronaći sve informacije o određenom dokumentu itd. Ovo su izazovi sa kojima se suočava veliki broj firmi na svakodnevnoj bazi, a softverska podrška tu zaista može mnogo da učini kako bi se bolje organizovao proces i učesnicima u njemu oslobodilo vreme za važnije poslove“, kaže Bojan Miljković, direktor proizvodnje softvera firme Extreme.

Kompanija za početak oktobra planira i skup ovim povodom gde će se detaljnije pričati o novim rešenjima.

Pročitajte i ovo...