Home VestiPolitika i društvo Sedma međunarodna konferencija pod nazivom “Uhvati dobar pravac”

Sedma međunarodna konferencija pod nazivom “Uhvati dobar pravac”

by bifadmin

Sedma međunarodna konferencija pod nazivom “Uhvati dobar pravac” održaće se 13. i 14. novembra na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, a u organizaciji Društva Srbije za odnose s javnošću (DSOJ). Ovogodišnja konferencija PRilika odgovoriće na goruća pitanja iz struke, kako se uspešno suočiti sa promenama i ići u korak sa trendovima.

DSOJ će ove godine imati priliku da ugosti renomirane predavače iz Evrope i regiona, između ostalih i vodeće međunarodne komunikacione stručnjake kakvi su Yogesha Joshia, predsednik ABCI, prof. Jose Cordeiru sa Singularity univerziteta i Bernadettu Gutmann, UNICEF Geneva.

Na PRilici će učesnici moći da čuju i neke od uspešnih regionalnih i domaćih stručnjaka u oblasti komunikacija poput Danijela Koletića, CEO, Apriori komunikacije Hrvatska, Gordanu Bekčić-Pješčić, savetnicu pri Kancelariji za saradnju sa civilnim društvom Vlade Republike Srbije; Rajka Šebeka, PR direktora u Elektroprivredi Crne Gore; Dejana Ranđića, direktora agencije DNA Communications i prof. dr Vesnu Damjanović sa Fakulteta organizacionih nauka.

Predviđeno je da se u okviru konferencije održe dva predavanja, osam studija slučaja iz zemlje i regiona i dve panel diskusije. Članovi srodnih udruženja iz zemalja u regionu (Hrvatska, Slovenija, Bosna i Hercegovina) – plaćaju cenu kao i članovi DSOJ, a na osnovu Protokola o regionalnoj saradnji. Dok je članovima ostalih poslovnih asocijacija u regionu odobren popust na kotizaciju, u visini od 10%.

Pročitajte i ovo...