Home VestiEkonomija Šest odsto fiksna kamata za dinarski keš kredit u Erste Banci

Šest odsto fiksna kamata za dinarski keš kredit u Erste Banci

by bifadmin

Erste Banka je za sve postojeće i potencijalne klijente pripremila posebnu ponudu za keš kredite. Minimalni iznos kredita iznosi 50.000 dinara, dok maksimalni iznos kredita iznosi 1.500.000 dinara. Kredit se može iskoristiti i za refinansiranje svih kreditnih obaveza uz mogućnost isplate dodatne gotovine. Period otplate kredita iznosi 6 do 12 meseci, a kamata je fiksna za sve vreme otplate i iznosi šest odsto.

Dodatne pogodnosti za sve nove klijente koji u toku promotivnog perioda otvore račun u Erste Banci, sastoje se u tome da će biti oslobođeni plaćanja naknade za održavanje tekućeg računa, kao i naknade za korišćenje usluge NetBankinga, u periodu od godinu dana.

Postojeći klijenti banke koji se odluče za podizanje gotovinskog kredita, a koji do sada nisu koristili NetBanking, takođe će biti oslobođeni plaćanja naknade u periodu od godinu dana. Ponuda se odnosi i na penzionere.

„Klijenti ovaj kredit mogu iskoristiti za refinansiranje duga po kreditnim karticama, dozvoljenog prekoračenja, obaveza po lizing ugovorima, uz mogućnost isplate dodatne gotovine“, navela je Zorana Aleksić, direktorka Sektora prodaje za stanovništvo, mala preduzeća i preduzetnike u Erste Banci. Promotivna ponuda važi za sve klijente koji zahtev podnesu do kraja novembra.

Pročitajte i ovo...