Home VestiEkonomija Petrol otvorio najnoviju benzinsku stanicu u Beogradu

Petrol otvorio najnoviju benzinsku stanicu u Beogradu

by bifadmin

Puštanjem u rad BS Ada u Beogradu kompanija Petrol, član Petrol Grupe, energetskog lidera u regionu, nastavlja ekspanziju na tržištu Srbije. Otvaranjem druge BS u Beogradu, kompanija Petrol nastavlja investicioni ciklus širenja maloprodaje naftnih derivata u Srbiji.

Kompanija Petrol je puštanjem u rad BS Ada Beograd, na lokaciji Obrenovački put bb u pravcu iz Beograda, otvorila svoj deveti maloprodajni objekat, drugi u Beogradu. Petrolov maloprodajni objekat u Beogradu, kao i svi dosadašnji, modernog je i funkcionalnog dizajna koji na jednom mestu objedinjuje kvalitetnu uslugu i ponudu visokokvalitetnog goriva porodice Q Max, motornih ulja, kao i robe široke potrošnje.

Petrol nudi sve vrste aditiviranog goriva Q Max koja kvalitetom premašuju standarde na domaćem tržištu. Vozači koji koriste Petrolova Q Max goriva pružaju veću efikasnost, ekonomičnost i zaštitu motornim vozilima kojim upravljaju, a usled smanjene potrošnje dodatno smanjuju štetnost i emisiju izduvnih gasova u životnu sredinu, te im je na taj način omogućeno da budu odgovorniji prema prirodi.

U okviru BS Ada nalazi se minimarket Hip Shop koji nudi bogat asortiman robe široke potrošnje i auto kozmetike. Osim minimarketa tu su još i Petrolova kafa za poneti kao i mogućnost kupovine ulaznica za većinu sportskih, kulturnih i koncertnih dešavanja, kako u zemlji tako i u regionu. U svom sastavu ova benzinska stanica ima i kafe bar, gde vozači mogu da se odmore prilikom svog putovanja.

Na području energetike ima još mnogo mogućnosti za razvoj i zato Petrol u Srbiji pravi velike korake napred – otvoren je terminal u Smederevu, firma Beogas in Rodgas šire svoju mrežu kako u Beogradu kao i u Šimanovcima, Pećincima te Bačkoj Topoli.

Društvo ima ugovor sa Vladom Republike Srbije za obavljanje delatnosti od opšteg interesa iz koga proističu licence za obavljanje energetskih delatnosti: distribucija prirodnog gasa, upravljanje distributivnim sistemom za prirodni gas, trgovina na malo prirodnim gasom tarifnim kupcima. Društvo trenutno ima oko 12.000 korisnika prirodnog gasa i ostvaruje godišnju prodaju od oko 15.000.000 m3 prirodnog gasa.

Pročitajte i ovo...