Home VestiEkonomija Beskamatni namenski krediti za kupovinu GAZ vozila do 15.000 evra

Beskamatni namenski krediti za kupovinu GAZ vozila do 15.000 evra

by bifadmin

Povoljni namenski krediti za kupovinu vozila iz ponude GAZ grupe, sa periodom otplate do čak 84 meseca, na raspolaganju su malim i srednjim preduzećima u Sberbank Srbija.

„Svim potencijalnim kupcima vozila GAZ grupe nudimo beskamatni kredit u iznosu do 15.000 evra, na rok do 24 meseca sa 0% kamate i učešćem od minimum 30% za kredite indeksirane u evrima, odnosno 20% za kredite indeksirane u dinarima“, rekla je Mirjana Đorđević, direktor odeljenja za razvoj proizvoda u Sberbank Srbija. Đorđević je istakla da naknada za obradu zahteva iznosi 0.5% od iznosa kredita.

U slučaju da klijenti žele da im rok otplate bude duži od 24 meseca, Verano Motologistic, generalni uvoznik GAZ proizvoda za Srbiju, zajedno sa Sberbank Srbija, pripremio je specijalnu ponudu sa rokom otplate do 84 meseca.

Ponuda Banke važi do 31. decembra 2015. godine.

GAZ je inače najveći proizvođač komercijalnih transportnih sredstava u Rusiji, koji iz fabrike izbacuje oko 420 vozila na dan. Njegova glavna tržišta su Rusija, Kazahstan, Belorusija i Turska. Kompanija nastoji da se integriše u globalnu automobilsku industriju i u skladu s tim ostvaruje saradnju sa mnogim renomiranim proizvođačima, među kojima su Volksvagen, Škoda, General Motors i drugi. Od 2013. godine GAZ proizvodi modele automobila kao što su Škoda Oktavia, Škoda Jeti, Volkswagen Jetta, Chevrolet Aveo i Mercedez-Benz Sprinter.

Njena vozila imali su prilike da vide posetioci ovogodišnjeg Sajma automobila u Beogradu gde je izložila svoja vozila iz privrednog programa pod oznakom GAZELLE NEXT.

Pročitajte i ovo...