Home VestiEkonomija Keš „na ruke“ za pola sata, otplata do tri godine

Keš „na ruke“ za pola sata, otplata do tri godine

by bifadmin

U jeku sezone porodičnih slava i predstojećih novogodišnjih praznika, Hypo Alpe Adria banka svojim klijentima pruža gotovinske kredite do iznosa od 350 hiljada dinara za period od 12 do 36 meseci, sa fiksnom mesečnom ratom.

Prednost ovih kredita je fiksna rata tokom čitavog perioda otplate, kao i oslobađanje klijenata dodatnih troškova prilikom odobrenja kredita. Pozajmica se odobrava u roku od pola sata, a od dokumenata je potrebna samo lična karta.

„Pred kraj godine, kada je kućni budžet uobičajeno opterećen uvećanim izdacima, našim klijentima želimo da ponudimo mogućnost da brzo dođu do pozajmice koje će im pomoći da spremno dočekaju predstojeće praznike. Gotovinski krediti su dostupni i postojećim i novim klijentima Hypo Alpe Adria banke, u skladu sa njihovim potrebama i trenutnim mogućnostima, bez obaveze prenosa zarade na račun otvoren u našoj banci“, izjavila je Ivana Petrović, direktorka Sektora upravljanja prodajom Hypo Alpe Adria banke.

Primera radi, za kredit od 200.000 dinara, mesečna rata iznosi 7.126 dinara tokom otplatnog perioda od 36 meseci, bez dodatnih troškova.

Pročitajte i ovo...