Home VestiIT i nauka Mobilna aplikacija „Orion TV“ ima 300.000 korisnika

Mobilna aplikacija „Orion TV“ ima 300.000 korisnika

by bifadmin

Aplikacija za praćenje uživo TV kanala na mobilnim telefonima „Orion TV” je za dva meseca od nule došla do 300.000 instalacija. Plasirana je među pet najpopularnijih u kategoriji besplatnih Android aplikacija i oborila je sve rekorde po broju poseta svojih strana na Google i App Store-u.

Prvobitno je aplikacija “Orin TV” zamišljena kao dodatna usluga korisnicima Orion IPTV. Sada je jasno da je prerasla namenjenu ulogu, da je sama sebi dovoljna, da izuzetno brzo raste i razvija se, te da su korisnici, apsolutno potvrdili njenu nezavisnost i spremnost da nastave korišćenje pod komercijalnim uslovima.

Da podsetimo, zainteresovanim korisnicima je potreban samo mobilni telefon i Internet – brzine do 2 Mbps, ali i Android verzija 4.1 i više, odnosno 1 GB radne memorije.

“Naši korisnici uskoro mogu očekivati dodatne funkcionalnosti poput jedinstvenog EPG-a (programskog vodiča), zatim Catch-upa (vraćanje pograma do 72h u nazad), ali i verzije aplikacije za mobilne uređaje za Windows OS”, rekao je Slobodan Đinović, CEO kompanije.

Pročitajte i ovo...