Home VestiEkonomija Otvoren konkurs za mlade lidere promena „AmChamps 2016“

Otvoren konkurs za mlade lidere promena „AmChamps 2016“

by bifadmin

Konkurs za treću generaciju polaznika programa „AmChamps – Mladi lideri promena“ Američke privredne komore u Srbiji (AmCham) otvoren je do 30. novembra. Priliku da pohađa ovaj jedinstveni edukativni program dobiće 20 odabranih studenata Univerziteta u Beogradu i 20 mladih menadžera kompanija članica AmCham-a.

„AmChamps“ je pokrenut u januaru 2014. godine, kako bi mladim i perspektivnim studentima bilo omogućeno da kroz jednogodišnji mentorski rad sa uspešnim menadžerima i profesionalnim trenerima steknu praktična znanja i veštine neophodne u savremenom poslovanju.

Za treći ciklus programa mogu se prijaviti studenti završnih godina ili master studija Univerziteta u Beogradu, do 25 godina starosti, koji su takmičarskog duha i vole rad u timu. Zainteresovani se mogu prijaviti preko sajta Centra za razvoj karijere i savetovanje studenata.

Program „AmChamps“ zasnovan je na mentorskom radu u parovima student-menadžer, a najbolje polaznike očekuju nagrade, uključujući prakse u kompanijama članicama AmCham-a, stipendije kompanije Delhaize, Univerziteta Sheffield i Berlitz kurseve.

Pročitajte i ovo...