Home VestiEkonomija Vip Biz Cloud rešenje za efikasno poslovanje u pokretu

Vip Biz Cloud rešenje za efikasno poslovanje u pokretu

by bifadmin

Zahvaljujući partnerstvu sa kompanijama Microsoft i Vodafon, Vip mobile u okviru svoje Vip Biz Cloud ponude nudi Office 365 rešenje namenjeno firmama bilo koje veličine. Office 365 omogućava jednostavan i siguran pristup poslovnim aplikacijama, podacima i e-mailu sa svakog mesta i sa različitih uređaja – desktop računara, tableta ili telefona.

Office 365 kombinuje najzastupljenije poslovne aplikacije Word, Excel, PowerPoint i Outlook sa Microsoft cloud servisima: e-pošta, Sharepoint, Skype for Business i OneDrive for Business.

U ponudi su četiri Office 365 tarifna dodatka koja se plaćaju po korisniku, putem mesečne pretplate za odabranu poslovnu tarifu, po konkurentnoj ceni već od 269 dinara. Korisnici takođe imaju mogućnost da besplatno kreiraju i registruju sopstveni nacionalni domen za poslovne mail adrese, što je posebno važno za preduzeća koja tek započinju svoje poslovanje. Vip pruža pomoć pri implementaciji
Office 365 rešenja u postojeće sisteme, prebacivanju e-mail adresa u
Outlook i obezbeđuje 24/7 tehničku podršku.

Vip Biz Cloud digitalni servisi olakšavaju poslovanje, efikasno povezuju poslovne sisteme, zaposlene i partnere i doprinose boljoj produktivnosti u kancelariji i van nje. Vip nudi kompletno i sigurno rešenje kako bi korisnici mogli da se posvete svojoj osnovnoj delatnosti, bez potrebe da brinu o kupovini licence, IT administraciji, održavanju ili tehničkoj podršci.

Pročitajte i ovo...