Home VestiIT i nauka Kompanija Veritas Technologies lider u Enterprise Information Archiving-u za 2015. godinu

Kompanija Veritas Technologies lider u Enterprise Information Archiving-u za 2015. godinu

by bifadmin

Kompanija Veritas Technologies je odbranila svoju lidersku poziciju u Gartner Magic Quadrant 2015. za Enterprise Information Archiving (EIA) i to 12. godinu zaredom.

Gartner ocenjuje vendore koji nude proizvode i usluge arhiviranja e-pošte, društvenih medija, datoteke koje su podeljene putem on-line, socijalnih i „cloud“ servisa, uključujući i strukturisane podatake. Veritas je dobio priznanje za savršen spoj i complianxe, e-discovery i retention management servisa, dok je Enterprise Vault prepoznat kao vodeći servis za menadžment sadržaja elektronske pošte.

Veritas Enterprise Vault rešenje omogućava organizaciji da skladišti, upravlja i otkrije ključne informacije putem arhiviranja i e-discovery sistema. Solutions može da povuče informacije direktno kroz data centar i indeksira, kompresuje i duplicira podatke kako bi se smanjila upotreba skladišnog prostora i smanjili troškovi preduzeća.

Enterprise Vault.cloud je nedavno unapređen sa e-discovery mogućnostima koje obuhvataju pretragu, tagovanje, legal hold, eksportovanje i pregled.

Pročitajte i ovo...