Home VestiEkonomija Dinarski krediti Sberbanke sa najdužim rokom otplate

Dinarski krediti Sberbanke sa najdužim rokom otplate

by bifadmin

Pravi izbor za sve građane kojima je potreban novac za kupovinu, putovanje, školovanje, ili one koji žele da refinansiraju postojeće kreditne obaveze, predstavljaju keš i refinansirajući krediti Sberbank Srbija. Maksimalan iznos kredita je do 3.000.000 dinara, rok otplate do 96 meseci i opterećenje plate klijenta do 50 odsto.

„Trenutno imamo jedinstvenu ponudu na tržištu koja objedinjuje najduži period otplate, najviši maksimalni iznos kredita i atraktivnu kamatnu stopu. Klijenti sada imaju mogućnost da, zahvaljujući dužem roku otplate i nižoj kamatnoj stopi, podignu veći iznos kredita, pri čemu će im rata biti niža“, objašnjava Mirjana Đorđević, direktorka odeljenja za razvoj proizvoda Sberbank Srbija.

Ukoliko se klijent odluči za keš kredit u iznosu od 500.000 dinara sa rokom otplate od 96 meseci, nominalna kamatna stopa je 10,95% u prvih 60 meseci, nakon čega iznosi 7,5% plus tromesečni Belibor, a mesečna rata je 7.840,74 dinara. Za refinansirajući kredit u iznosu od 500.000 dinara sa rokom otplate do 96 meseci, nominalna kamatna stopa je 9,95% u prvih 60 meseci, a posle tog perioda 6,5% plus tromesečni Belibor, dok je mesečna rata 7.573,86 dinara.

Pored navedenih pogodnosti, banka klijentima koji apliciraju online odobrava i 1% nižu kamatnu stopu.

Pročitajte i ovo...