Home VestiEkonomija Ponude Dunav osiguranja na Sajmu turizma

Ponude Dunav osiguranja na Sajmu turizma

by bifadmin

Kompanija „Dunav osiguranje“ će na Sajmu turizma do kraja nedelje u Hali 2 izlagati svoje ponude iz oblasti osiguranja, kao i turizma.

Specijalna zimska ponuda – paket putnog i putničkog zdravstvenog osiguranja – koja će trajati do kraja februara, pored popusta, osiguranicima nudi kvalitetnu i blagovremenu zdravstvenu uslugu, kao i osiguranje za slučaj otkaza putovanja i gubitka prtljaga.

“Pri zaključenju polisa za putničko zdravstveno osiguranje, kompanija pruža 10 odsto popusta za poslovna i turistička putovanja u inostranstvo koja ne traju duže od 30 dana, dok popust od 15 odsto važi za osnovni paket osiguravajućeg pokrića, putnickog zdravstvenog osiguranja, posledica nesrećnog slučaja ili nezgode, kao i za osiguranje od građanske odgovornosti. Popust od 20 procenata na premiju osiguranja dobija se uz pokriće za slučaj otkazivanja putovanja, kao i za osiguranje prtljaga”, precizira neke od pogodnosti sajamske ponude šef Službe za odnose sa medijima „Dunav osiguranja“ Jugoslava Smiljković Stojanović.

U ponudi je i niža cena međunarodne isprave osiguranja, tako da „zelena karta“ sada staje samo 1.800 dinara. Uz individualnu ili porodičnu osiguravajuću polisu, u akcijskom periodu tokom sajamske manifestacije, klijentima se nudi i usluga pomoći na putu sa 30 procenata popusta, dodaje u izjavi za Blic Smiljković Stojanović.

Pročitajte i ovo...