Home VestiEkonomija Povoljnije kreditne kartice Banca Intesa

Povoljnije kreditne kartice Banca Intesa

by bifadmin

Banca Intesa snizila je kamatne stope na sve vrste kreditnih kartica na najniži nivo do sada. Kamatne stope na sve Visa, MasterCard i American Express kreditne kartice niže su i do 48 odsto i kreću se od 15,62 odsto fiksno na godišnjem nivou na zaduženje u dinarima, odnosno od 12,60 odsto godišnje na iznos duga u evrima.

„Nastavljajući trend aktivnog spuštanja kamatnih stopa na svoje kreditne proizvode koje su u konstantnom opadanju već dve godine usled ciklusa smanjenja referentne kamatne stope centralne banke, Banca Intesa je građanima pružila do sada najatraktivnije uslove za korišćenje kreditnih kartica. Zahvaljujući značajnom sniženju kamatnih stopa, korišćenje revolving kredita Banca Intesa sada je najpovoljnije na čitavom bankarskom tržištu Srbije, a korisnike kreditnih kartica pored toga očekuju i brojne pogodnosti, uključujući mogućnost plaćanja na rate bez kamate i naknade, kao i odloženo plaćanja do 45 dana bez kamate“, izjavio je Nikša Ilović, direktor Sektora za upravljanje segmentom klijenata fizičkih lica Banca Intesa.

Kreditnim karticama Banca Intesa građani mogu plaćati robu i usluge na rate bez kamate i naknade na više od 5.000 prodajnih mesta u Srbiji. Ukupan iznos transakcije deli se na jednake mesečne rate i u celosti je oslobođen kamate, a u zavisnosti od prodajnog mesta i iznosa transakcije broj rata može biti od 2 do 12. Kao dodatna povoljnost, za kreditne kartice u okviru Intesa Hit tekućeg računa, MasterCard Standard i American Express Blue, ne naplaćuje se godišnja članarina, a korisnici kartica mogu da iskoriste i popuste kod odabranih trgovaca tokom godine.

Pročitajte i ovo...