Home VestiEkonomija Sakso banka smanjuje troškove foreks trgovanja do 50%

Sakso banka smanjuje troškove foreks trgovanja do 50%

by bifadmin

Sakso banka, specijalista za investicije i internet trgovanje različitim tržišnim materijalima, najavila je pokretanje nove cenovne strukture kojom se smanjuju troškovi foreks trgovanja do 50 % i pruža mogućnost trgovine akcijama i za samo 6 dolara po trgovini.

Revidirana cenovna struktura ima za cilj da opsluži zahteve sve većeg broja veoma aktivnih trejdera kompanije i tako obezbedi transparentnost cena. Stupa na snagu odmah a odnos pri trgovanju valutnim parom EUR/USD će biti samo 0,2 pipa. Klijenti koji trguju devizama će moći da izaberu svoj cenovni plan koji najbolje odgovara njihovim potrebama kada je trgovanje u pitanju i koji smanjuje ukupne troškove po trgovini.

U međuvremenu, trejderi akcijama koji sprovedu 100 ili više trgovina u kalendarskom mesecu na deonicama, ETF (fondovima kojima se trguje na berzi) i CFD jedne deonice (ugovori o finansiranju razlike) se kvalifikuju za Active Pricing Plan kojim se omogućava pristup konkurentnim stopama. Trejderi mogu da biraju između 19.000 globalnih deonica na 36 svetskih berzi u SAD, Evropi i Aziji. Sa nagrađivanom platformom Sakso banke za trgovanje različitim materijalima, korisnici mogu da trguju nekim bilo kojim od preko 30.000 instrumenata valutnim parovima, CFD, terminskim ugovorima, opcijama i deonicama.

Pročitajte i ovo...