Home VestiEkonomija „Sken za tren“ za bržu kupovinu u Rodi

„Sken za tren“ za bržu kupovinu u Rodi

by bifadmin

Roda, trgovinski lanac, još jednom je pokazao da ide u korak sa savremenim tehnološkim trendovima u oblasti maloprodaje, lansirajući novu uslugu „Sken za tren“, kojom se olakšava kupovina za korisnike Super Kartice i Platne Super Kartice, bez čekanja na kasi.

Potrošači u Rodi u Ulici Đorđa Stanojevića 35 na Novom Beogradu, imaju priliku da se upoznaju sa najnovijom uslugom na našem tržištu, koja je uspešno implementirana u najvećim kompanijama u svetu. Usluga ovog tipa po prvi put je implementirana u Srbiji, u Rodi, a pomoću nje će potrošači tokom kupovine moći da skeniraju željene artikle posebnim aparatom pre stavljanja u kolica i time izbegnu čekanje na kasi.

Usluga, koja će biti zastupljena na našem tržištu, znatno će olakšati kupovinu potrošačima jer im omogućava da u svakom trenutku imaju uvid u stanje računa svoje kupovine i da prate svoju uštedu. Sve što potrošači treba da urade jeste da se, u samom objektu, registruju za korišćenje ove usluge i zanimljiva kupovina već tada može da počne. Nakon odabira artikala, na kasi koja je specijalno posvećena ovoj usluzi, kasir će obaviti naplatu kupovine.

Pročitajte i ovo...