Home VestiEkonomija UniCredit: Lizing sa fiksnom kamatnom stopom u domaćoj valuti

UniCredit: Lizing sa fiksnom kamatnom stopom u domaćoj valuti

by bifadmin

UniCredit Leasing će i ove godine učestvovati na „BG Car Show“-u, koji se peti put održava na Beogradskom sajmu u periodu od 17. do 23. marta. Stoga je za sve posetioce manifestacije ova lizing kuća pripremila specijalnu ponudu za finansiranje u dinarima i evrima, namenjenu za kupovinu novih putničkih i komercijalnih vozila.

Dinarski lizing se odobrava za finansiranje nabavke novih vozila, uz fiksnu kamatnu stopu od samo 4,99% godišnje, na period finansiranja do 36 meseci. Ovaj novi proizvod UniCredit Leasing-a omogućava klijentima da unapred isplaniraju svoj budžet, jer se mesečna rata neće menjati tokom čitavog perioda otplate. Na primer, ukoliko bi se klijent opredelio za kupovinu vozila u bruto vrednosti od 1.200.000 dinara, na period otplate od 36 meseci, učešće bi iznosilo 400.000 dinara, a fiksna mesečna rata 23.973,13 dinara.

Prednost nepromenljive kamatne stope mogu da iskoriste i klijenti koji se odluče za nabavku vozila putem finansijskog lizinga u evrima. Naime, za njih je UniCredit Leasing obezbedio specijalnu ponudu koja podrazumeva fiksnu kamatnu stopu od 2,49% godišnje za period finansiranja do 36 meseci i kamatnu stopu od 2,99% na godišnjem nivou za period finansiranja do 60 meseci. Tako bi na primer za klijente koji se odluče za nabavku vozila čija bruto vrednost iznosi 10.000 evra, na period otplate od 36 meseci, učešće iznosilo 3.333,33 evra, dok bi mesečna lizing naknada iznosila svega 192,38 evra tokom čitavog perioda otplate.

Pročitajte i ovo...