Home VestiEkonomija Maj u znaku popusta za poljoprivrednike

Maj u znaku popusta za poljoprivrednike

by bifadmin

Povodom 83. Međunarodnog poljoprivrednog sajma, koji se do 20. maja održava u Novom Sadu, „Dunav osiguranje“ je pokrenulo kampanju „Maj, mesec poljoprivrede“. Tokom kampanje, koja traje do 31. maja, „Dunav osiguranje“ nudi komercijalne popuste pri zaključivanju ugovora o osiguranju useva i plodova, ugovora o osiguranju životinja, kao i kasko osiguranja poljoprivredne mehanizacije.

Sve pogodnosti se primenjuju na svim prodajnim mestima, kao i putem kanala prodaje, i namenjene su fizičkim i pravnim licima koja zaključuju ugovore za navedene vrste osiguranja; njima se odobravaju popusti od 10% na premiju osiguranja useva i plodova, 10% na premiju osiguranja životinja i 30% na premiju kasko osiguranja nove poljoprivredne mehanizacije, s mogućnošću uključenja osiguranja od loma radnog uređaja, odnosno osiguranja od loma u celini, kao i popust od 30% na premiju kasko osiguranja polovne poljoprivredne mehanizacije, međutim, bez mogućnosti uključenja rizika od loma radnog uređaja, odnosno bez prava osiguranja od loma u celini. Takođe i fizičkim licima koja u svojstvu ugovarača osiguranja ili osiguranika, uz osiguranje useva i plodova i osiguranje životinja, zaključuju i ugovore o osiguranju imovine i članova seoskog domaćinstva putem paketa „čuvar kuće“; njima će se odobravati
15% popusta na premiju osiguranja useva i plodova i 15% popusta na premiju osiguranja životinja.

Za osiguranje poljoprivredne mehanizacije za koje su ugovarač osiguranja ili osiguranici tokom trajanja kampanje pribavili ponudu „Dunav osiguranja“ popusti će se primenjivati do 30. juna 2016. godine.

Pročitajte i ovo...