Home VestiEkonomija NBG Lizing i Almex sa posebnim pogodnostima za poljoprivrednike

NBG Lizing i Almex sa posebnim pogodnostima za poljoprivrednike

by bifadmin

NBG Lizing je u saradnji sa svojim tradicionalnim partnerima kompanijom Almex, uvoznikom i distributerom poljoprivrednih mašina poznate marke Claas i ove godine pripremio povoljne uslove finansiranja za sve zainteresovane poljoprivrednike.

Povoljniji uslovi finansiranja trajaće i nakon završetka Sajma poljoprivrede u Novom Sadu, a pored sajamskih sniženja poljoprivrednici će imati priliku da potpišu lizing ugovor u trajanju od osam godina, što će znatno olakšati njihovo poslovanje.

Pored operativnog lizinga u okviru koga nudi finansiranje brendova kao što su Mercedes-Benz, Harley Davidson i Hyundai, NBG Lizing je proširio svoju ponudu i poslovanje tako što finansira opremu neophodnu za pokretanje ili unapređenje poslovanja, a posebnu šansu vidi u poljoprivredi.

“Kako nabavka poljoprivredna mehanizacije predstavlja značajnu investiciju za poljoprivrednike, lizing predstavlja najefikasnije rešenje za finansiranje opreme. Kao jedna od vodećih lizing kompanija u segmentu finansiranja poljoprivredne opreme trudićemo se da ove, kao i prethodnih godina odgovorimo na zahteve kupaca, kao i da obezbedimo povoljne uslove otplate”, izjavio je Marko Jeremić, direktor prodaje opreme NBG Lizing.

Pročitajte i ovo...