Home VestiEkonomija UniCredit Banka povećala iznos i produžila period otplate za Dinarski keš kredit

UniCredit Banka povećala iznos i produžila period otplate za Dinarski keš kredit

by bifadmin

Dinarski keš kredit UniCredit Banke se odobrava svim postojećim i novim klijentima, stalno zaposlenim licima, bez učešća i depozita, u iznosu do čak 2.000.000 dinara, i na period otplate od 12 meseci do 10 godina. Nominalna varijabilna kamatna stopa se formira kao zbir 3M BELIBOR-a i margine od 3,60%, i trenutno iznosi 6,88% na godišnjem nivou, dok se efektivna kamatna stopa kreće od 8,17% godišnje. 

Ovaj kredit može da se iskoristi i za refinansiranje obaveza koje klijenti imaju kako u UniCredit Banci, tako i u drugim bankama. Dodatna pogodnost je i mogućnost osiguranja koje važi tokom celog perioda otplate i koje pokriva široku paletu rizika, uključujući i osiguranje u slučaju gubitka posla kada ono pokriva klijentove mesečne rate u periodu do čak 12 meseci.

Tako na primer, ukoliko se klijent opredeli za kredit u iznosu od 1.000.000 dinara i period otplate od 120 meseci, mesečna rata bi iznosila oko 11.600 dinara.

“Našim klijentima nastavljamo da obezbeđujemo najpovoljnije uslove za gotovinske kredite u dinarima. Uspeli smo da iskoristimo pogodnu situaciju kreiranu zahvaljujući smanjenju referentne kamatne stope od strane Narodne banke Srbije, a sa druge strane zahvaljujući konstantnom dijalogu sa našim klijentima, povećali smo maksimalni iznos kredita na 2 miliona dinara i produžili period otplate na 10 godina”, izjavio je Nikola Vuletić, direktor Sektora poslovanja sa stanovništvom UniCredit Banke Srbija.

Pročitajte i ovo...