Home VestiIT i nauka Lets turn ideas into realities Roadshow događaj kompanije Ericsson ove nedelje u Srbiji

Lets turn ideas into realities Roadshow događaj kompanije Ericsson ove nedelje u Srbiji

by bifadmin

Fokus ovog događaja je na digitalizaciji, Internetu stvari, cloud tehnologiji, kao i evoluciji mreža ka 5G tehnologiji i virtualizaciji. Stručnjaci iz celog sveta prezentovaće i demonstriraće najnovije tehnologije i primere primene.

Antonio Pasarela, direktor za tržišta Srbije, Crne Gore, Makedonije i Albanije u kompaniji Ericsson, izjavio je tom prilikom: „Drago nam je što organizujemo Ericsson Roadshow u Beogradu sada kada kompanija Ericsson obeležava 20 godina poslovanja u Srbiji i 140 godina postojanja u svetu. Kroz inovacije koje predstavljamo dokazujemo svoju punu posvećenost približavanju Srbije konceptu Umreženog društva koji razvijamo širom sveta. Ericsson Roadshow se pokazao kao odlična platforma za nastavak otvorenog dijaloga sa našim korisnicima, partnerima, inovatorima i državnim institucijama o tome kako najbolje možemo da iskoristimo IKT za omogućavanje digitalne transformacije u Srbiji, a u korist srpskog poslovnog sektora, okruženja i celog društva.“

Let’s turn ideas into realities Roadshow kompanije Ericsson održava se u Beogradu 28. i 29. juna i okupiće predstavnike vladinog sektora, operatora i drugih relevantnih industrija, novinare kao i zaposlene kompanije Ericsson. Svi oni će biti u prilici da vide kako će budućnost izgledati, kao i da otpočnu dijalog o tome kako da koriste nove tehnologije u cilju unapređenja srpske privrede.

Pročitajte i ovo...