Home VestiEkonomija Hypo Group Alpe Adria AG će od 11. jula poslovati pod imenom Addiko banka

Hypo Group Alpe Adria AG će od 11. jula poslovati pod imenom Addiko banka

by bifadmin

Addiko banka je novi brend pod kojim će bivša Hypo Group Alpe Adria AG poslovati od 11. jula u Srbiji i na ostalim tržištima u regionu. Identitet novog brenda koji je otkriven danas odražava novu poslovnu strategiju banke i posvećenost unapređenjima i promeni koncepta bankarstva za koji se banka zalaže, a to je praktično bankarstvo.

Addiko banka će se fokusirati na suštinu poslovanja, biće efikasna i komuniciraće jednostavno, pošto ova tri jasna principa oslikavaju značenje termina „praktično bankarstvo“. Banka ovim potezom želi da se posveti velikom izazovu današnjeg bankarstva, gde je tempo modernog života sve brži a ljudi žele jednostavnije proizvode, praktične i brze usluge. U ponudi će biti manji broj proizvoda, ali će izbor odgovarajućeg proizvoda za klijenta biti jednostavniji, uz manje formulara, što će znatno ubrzati bankarsko poslovanje.

Ova banka će težiti unapređenju usluga i proizvoda, posebno u pogledu kreditiranja kao i digitalne ponude, rekao je Zoran Vojnović, predsednik Izvršnog odbora Addiko Bank a.d. Beograd. „Želimo da poboljšamo sve ključne pokazatelje poslovanja i da ponovo zauzmemo poziciju među pet najjačih bankarskih grupacija u regionu“, izjavio je Vojnović.

Na današnjem predstavljanju novog brenda, predsednik Izvršnog odbora Addiko Bank a.d. Beograd Zoran Vojnović je uručio donaciju atletskom timu Paraolimpijskog komiteta Srbije, u iznosu od 10.000 evra, kao podršku pripremama za Paraolimpijske igre u Rio de Žaneiru. Donaciju je primio generalni sekretar POKS-a, Bojan Jaćimović.

Pročitajte i ovo...