Home VestiEkonomija Ušteda do 4% prilikom plaćanja smeštaja na Booking.com uz pomoć UniCredit Mastercard kreditnih kartica

Ušteda do 4% prilikom plaćanja smeštaja na Booking.com uz pomoć UniCredit Mastercard kreditnih kartica

by bifadmin

UniCredit Banka Srbija je, u saradnji sa vodećim svetskim sajtom za pronalaženje idealnog smeštaja, www.booking.com, pripremila posebnu inicijativu za sve ”putoholičare”. Naime, svi oni koji posete Booking.com putem sajta UniCredit Banke Srbija (www.unicreditbank.rs), izaberu i plate smeštaj na jednoj od svojih omiljenih destinacija pomoću Flexia ili bilo koje druge Mastercard kreditne kartice UniCredit Banke, dobijaju povraćaj novca do 4% od ukupnog iznosa transakcije.

Booking.com, koji je dostupan na 42 svetska jezika, uključujući i srpski, pruža mogućnost rezervacije smeštaja na više od 92.000 destinacija širom sveta. Pored toga što klijenti imaju mogućnost da rezervišu neverovatno širok spektar smeštaja, počev od luksuznih hotela sa pet zvezdica do “B&B”, vikendica, stanova, oni odmah dobijaju potvrdu o izvršenoj rezervaciji, za koju mogu da budu sigurni da je jedna od najpovoljnijih. Za rezervacije izvršene putem Booking.com, klijenti ne snose troškove dodatnih naknada.

Rezultati godišnje analize “MasterIndex Srbija” koja istražuje finansijske navike korisnika platnih kartica, koju je sproveo Mastercard, pokazuju da 43% putnika koristi kartice prilikom plaćanja smeštaja. To dodatno potvrđuje da specijalna akcija koju sprovode UniCredit Banka i Booking.com obezbeđuje dodatnu vrednost za putnike iz Srbije.

„Kada su u pitanju građani Srbije, Booking.com predstavlja jedan od najčešćih izbora za pronalaženje idealnog smeštaja, kako u zemlji, tako i u inostranstvu. Prema našim podacima, rastući trend plaćanja turističkih usluga pomoću kartica važi i za naše klijente koji su u periodu od godinu dana za ovu vrstu usluga izdvojili 3,5 miliona evra. U skladu sa tim, mi smo veoma zadovoljni što, u saradnji sa Booking.com i Mastercardom, imamo mogućnost da obezbedimo svim strastvenim putnicima, korisnicima Flexia i drugih Mastercard kreditnih kartica UniCredit Banke, dodatnu pogodnost – povraćaj novca do 4% ukoliko rezervišu smeštaj putem Booking.com, a koji će posetiti preko sajta UniCredit Banke”, izjavio je Lućano Belan, direktor Direkcije za razvoj poslovanja u okviru Sektora poslovanja sa stanovništvom UniCredit Banke Srbija.

Pročitajte i ovo...