Home VestiEkonomija Britanski premijum brendovi Jaguar i Land Rover stižu u Srbiju

Britanski premijum brendovi Jaguar i Land Rover stižu u Srbiju

by bifadmin

Prodajno-servisni centar za jaguar i land rover (JLR) vozila u Beogradu biće najmoderniji u istočnoj Evropi i u njemu će vlasnicima i kupcima jaguar i land rover vozila biti omogućena premijum profesionalna usluga po najsavremenijim svetskim standardima. Svi potencijalni kupci imaće priliku da se na najbolji način upoznaju sa jaguar i land rover vozilima kroz test vožnje i savete profesionalaca. Naravno, u salonu će u svakom trenutku biti izloženi svi aktuelni modeli – jaguar XE, XF, XJ, F pace i F type, i land rover discovery sport, range rover rvoque, range rover sport, range rover.

Ovako Ostoja Mijailović, generalni direktor British Motorsa, opisuje novi prodajno-servisni centar za Jaguar i Land Rover koji će biti otvoren 20. septembra na Zrenjaninskom putu u Beogradu. On dodaje da ovaj centar pruža usluge prodaje vozila, zamenu vozila „staro za novo“, servis, tehnički pregled, produženje registracije vozila i tako dalje.

„U segmentu premijum automobila Jaguar Land Rover se najdinamičnije razvija, sa ciljem udvostručivanja globalne prodaje do 2020. na više od milion prodatih vozila, čemu će doprineti lansiranje 12 novih modela u naredne četiri godine. U toku ove godine u naš prodajni centar će stići tri potpuno nova modela Jaguar i Land Rovera. Plan je da se u prvoj fiskalnoj godini (do 31. marta 2017.) u Srbiji proda 150 vozila oba brenda“, objašnjava Mijailović.

On kaže da srpsko automobilsko tržište beleži značajan rast u poslednjih nekoliko godina i da naša zemlja ima strateški položaj u Evropi, a najavljuje i otvaranje sličnih centara u celoj Adria regiji u narednih godinu dana.
Više o ovome možete pročitati na sajtu eKapije.

Pročitajte i ovo...