Home VestiIT i nauka Mobilno i elektronsko bankarstvo u AIK Banci

Mobilno i elektronsko bankarstvo u AIK Banci

by bifadmin

AIK Banka neprestano radi na tome da svojim klijentima ponudi novitete iz oblasti bankarstva, zbog čega je započela promociju elektronskog i mobilnog bankarstva u svim većim filijalama i ekspoziturama širom zemlje.

Mobilno i elektronsko bankarstvo predstavljaju još uvek relativno nove kanale poslovanja u bankarstvu, koji podrazumevaju pogodan i brz način obavljanja bankarskih transakcija upotrebom mobilnih telefona, u slučaju mobilnog bankarstva (mBanking), odnosno upotrebom računara, u slučaju elektronskog bankarstva (eBanking).

U prijatnom i neformalnom razgovoru, promoteri AIK Banke upoznaće klijente sa svim prednostima i pogodnostima koje im omogućuju aplikacije mobilnog i elektronskog bankarstva. Zainteresovanim klijentima promoter, putem tableta ili telefona, vrši prezentaciju svih funkcionalnosti eBanking, odnosno, mBanking aplikacije, i stoji im na raspolaganju za svaki vid asistencije i pomoći prilikom otvaranja ili aktivacije naloga.

Uz odgovarajući paket tekućeg računa, aktiviranje usluge, kao i korišćenje iste, vrši se potpuno besplatno, bez naknade, za razliku od plaćanja na šalteru banke. Na ovaj način značajno je pojednostavljen proces plaćanja i sveden na svega par koraka, čime je ujedno stavljen akcenat i na uštedu vremena. Mbanking i ebanking usluge dostupne su 24 sata svih 7 dana u nedelji, i garantuju svojim klijentima visok nivo bezbednosti, zadovoljavajući najsavremenije sigurnosne standarde.

Pročitajte i ovo...