/ IT i nauka / Mellon Serbia obeležila 15 godina poslovanja
BiF Analize Čitajte B&F online

Mellon Serbia obeležila 15 godina poslovanja

This post has already been read 800 times!

Mellon Serbia, vodeći provajder IT rešenja i eksternalizovanih usluga proslavila je svoj 15. rođendan. Nakon 15 godina inovacija i rasta Mellon ima značajan udeo na tržištu i važne klijente iz različitih industrija.

U znak zahvalnosti klijentima, partnerima i kolegama, organizovana je rođendanska proslava koja je održana 20. oktobra u restoranu Top of The Hub, i koja je okupila veliki broj predstavnika bankarskog sektora, telekomunikacija, maloprodaje, kao i predstavnike ambasada. Gostima su na manifestaciji predstavljeni istorija i razvoj kompanije, korporativna kultura i strateški planovi.

U proteklih 15 godina, Mellon Serbia je postala pouzdan partner za inovacije i najnovija tehnološka rešenja u oblasti transakcija, odgovarajući na zahteve organizacija sa jakim potrošačkim poslovanjem. U isto vreme, prateći zahteve tržišta za povećanjem produktivnosti i optimizacijom resursa, Mellon je investirao u razvoj eksternalizovanih usluga, čineći da usluge kontakt centra i upravljanja poslovnim procesima postanu ključni stubovi poslovanja.

Danas, kao odraz stalne posvećenosti kompanije razvoju i uvođenju najnovijih tehnoloških rešenja, Mellon Serbia nudi IT rešenja kompanije NEC Enterprise Solutions, elektronski potpis kompanije Euronovate, transformaciju filijala rešenjima kompanija Diebold Nixdorf i NemoQ, zatim rešenja za mobilna plaćanja kompanija Gemalto i TagPay, kao i mnogih drugih. U isto vreme, kompanija nastavlja da gradi ekspertizu u uslugama upravljanja poslovnim procesima.

Send Us A Message Here

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close