Home VestiEkonomija Specijalna ponuda AIK Banke u susret Nedelji štednje

Specijalna ponuda AIK Banke u susret Nedelji štednje

by bifadmin

AIK Banka, osim povoljne kamate, klijentima nudi i niz drugih pogodnosti. To se pre svega odnosi na potpunu fleksibilnost štednog uloga gde će klijentima biti omogućeno da uz atraktivne kamate svoj novac uvek imaju na raspolaganju. Parametri AIK Banke, koji je pored navedenog čine pravim izborom za štednju, svakako su sigurnost, solventnost, likvidnost, savremenost, pouzdanost, dostupnost i fleksibilnost depozita, ali i različiti tipovi štednje prilagođeni planovima i potrebama građana.

Oročena štednja na 14 meseci sa isplatom kamate unapred prva je novina u ponudi AIK Banke kada je reč o štednji. Benefiti ovog proizvoda su jednostavnost, transparentnost i isplata kamate unapred. Ukoliko klijent oroči 10.000 EUR na period od 14 meseci, kamatna stopa iznosi 1,01% na godišnjem nivou, što znači da neto isplaćena kamata unapred, za oročeni period, iznosi oko 100 EUR.

AIK Banka je pripremila i ponudu oročene štednje na 36 meseci, sa atraktivnom kamatnom stopom koja iznosi 1,2% godišnje. Isplata kamate se vrši poo dospeću nakon isteka oročenja. U slučaju da klijent po isteku 30. meseca odluči da prevremeno podigne svoj štedni ulog, AIK Banka izlazi u susret svim klijentima tako što neće biti drastično penalizovani, već će im biti isplaćena kamata u visini od 1% godišnje.

Pročitajte i ovo...