Home VestiEkonomija Posebne pogodnosti za korisnike Mančester junajted kartice

Posebne pogodnosti za korisnike Mančester junajted kartice

by bifadmin

Svi zainteresovani koji se u periodu od 27. februara do 3. marta prijave za Eurobank Mančester junajted kreditnu karticu ili Euro PLATA Sport paket tekući račun biće oslobođeni troškova održavanja tokom prvih šest meseci, a očekuje ih i originalan poklon dobrodošlice nakon prve transakcije. Takođe svi koji se opredele za prepaid karticu sa obeležjima ovog fudbalskog kluba biće oslobođeni troškova izdavanja uz poklon iznenađenja. Ovo će biti samo jedan od načina da zajedno sa klijentima obeležimo tradicionalnu akciju „Red Week“ koja se treću godinu za redom održava u Srbiji, a u čast saradnje Mančester junajteda i Eurobanke.

Eurobank je ekskluzivni partner fudbalskog kluba Mančester junajted u pogledu platnih kartica u jugoistočnoj Evropi. Nakon prve tri godine ovog partnerstva, u Srbiji postoji više od 14 hiljada korisnika ovih jedinstvenih platnih kartica sa obeležjima slavnog engleskog kluba.

„Posebnim pogodnostima i poklonima nagradićemo one koji u prvom ovogodišnjem „Red weeku“ budu aplicirali za Mančester junajted platne kartice. Ponosni smo što je Eurobank jedina banka u ovom delu Evrope koja može da se pohvali najmodernijim platnim karticama sa grbom Mančester junajteda“, kaže Magdalena Tatić, direktor Sektora za kredite fizičkim licima.

Eurobank Mančester junajted platne kartice nude brojne pogodnosti za klijente – plaćanje robe i usluga i podizanje gotovine na bankomatima u zemlji i inostranstvu, beskontaktne transakcije, mogućnost plaćanja preko interneta, plaćanje na 3, 6, 9 ili 12 rata bez kamate kreditnim karticama, grejs period do 50 dana od datuma kupovine kreditnim karticama, podizanje gotovine kreditnim karticama na bankomatu na 3 i 6 rata bez kamate, kao i brojne popuste i mogućnost učestvovanja u Eurobank i Mančester Junajted promotivnim akcijama sa vrednim nagradama.

Pročitajte i ovo...