Home VestiIT i nauka Veritas sarađuje sa AWS-om kako bi olakšao velikim preduzećima prelazak na infrastrukturu oblaka

Veritas sarađuje sa AWS-om kako bi olakšao velikim preduzećima prelazak na infrastrukturu oblaka

by bifadmin

Veritas Technologies je sklopio tehnološku alijansu sa Amazon Web Servisima sa ciljem da korporacijama stavi na raspolaganje upravljačke mogućnosti svog rešenja Veritas 360 Data Management i omogući im da iskoriste prednosti AWS infrastrukture u „oblaku“, ubrzavajući migraciju na to okruženje i poboljšavajući upravljanje aplikacijama i podacima u hibridnim „cloud“ okruženjima.

Saradnja dveju kompanija još će više podržati Veritas-ovu posvećenost tome da klijentima omogući upravljanje podacima na hibridnim arhitekturama, kao i da pomogne IT sektorima velikih kompanija uspešnu i sigurnu navigaciju na putovanju kroz „oblake“.

Kako klijenti budu dalje uvodili „oblak“ u svoje korporativne mrežne arhitekture, Veritas će im softverom upravljanim pristupom pomagati da integrišu i migriraju podatke i aplikacijska okruženja onim tempom koji njima odgovara. Pri tom, on će štititi njihovu postojeću investiciju u hardver i softver zadržavajući vidljivost podataka i mogućnosti upravljanja njima, a pružiće im i mogućnost izbora neke buduće infrastrukture.

“Naši korisnici uporno traže načine da svoje postojeće lokalne usluge pokreću na zakupljenim instalacijama u oblaku Amazon Web servisa”, izjavio je Bil Vas, potpredsednik usluga skladištenja u AWS-u. “Danas se mnogo velikih preduzeća oslanja na Veritas tehnologije da bi im omogućile stabilnost I sigurnost aplikacija, željeni nivo performansi i oporavak sistema u slučaju katastrofe. Ovi naši korisnici će sada imati još više mogućnosti da smanje troškove i povećaju produktivnost dok ubrzavaju putovanje ka oblaku.”

Pročitajte i ovo...