Home VestiEkonomija Ko će na Kalemegdanu prodavati kokice, krofne, balone i suvenire?

Ko će na Kalemegdanu prodavati kokice, krofne, balone i suvenire?

by bifadmin

Beogradska tvrđava raspisala je danas konkurs za izbor korisnika mesta za postavljanje tezgi i drugih poktrtnih privremenih objekata na prostoru Kalemegdana na period od dve godine. Konkurs će se sprovesti putem usmenog javnog nadmetanja.

Objekti obuhvaćeni konkursom su kolica za prodaju suvenira, proizvoda starih zanata, razglednica i turističkih publikacija, osvežavajućih napitaka, aparati za kokice, sladoled i krofnice, stalci za bicikle i prodaju balona, kao i specijalizovana vozila za šaltersku prodaju robe.

Vrste objekata, lokacija, broj objekata na lokacijama i namena, početni iznosi u postupku usmenog javnog nadmetanja, kao i opšti i posebni uslovi, pod kojim će biti izvršen odabir korisnika lokacije, sadržan je u konkursnoj dokumentaciji.

Prijave se podnose za svaki objekat posebno do 19. maja, a javno nadmetanje će biti 23. maja u Kuli Nebojša.

Komisija za sprovođenje konkursa će u roku od 8 dana od dana održavanja postupka usmenog javnog nadmetanja izvršiti izbor korisnika mesta za postavljanje određenog objekta i o tome pisano izvestiti sve učesnike konkursa koji su registrovani za učešće u postupku usmenog javnog nadmetanja.

Izvor: eKapija

Pročitajte i ovo...