Home VestiEkonomija AIK Banka: Povoljnije slanje i prijem novca za korisnike iz Srbije putem Ria Money Transfer-a

AIK Banka: Povoljnije slanje i prijem novca za korisnike iz Srbije putem Ria Money Transfer-a

by bifadmin

AIK Banka otpočela je saradnju sa platnom institucijom TransferNova d.o.o. Beograd, čime je svojim klijentima omogućila pružanje usluga slanja i prijema novca u kooperaciji sa međunarodnim kompanijom Ria Financial Services (Ria Money Transfer). Usluga je od 5. Juna 2017. godine dostupna na svih 55 lokacija AIK Banke a.d., a uskoro i na lokacijama Jubanke a.d.

Poslovna strategija kompanije Ria Money Transfer zasniva se na brzoj, sigurnoj i povoljnoj usluzi transfera novca. U poređenju sa konkurencijom, uslugu u Srbiji karakterišu niži troškovi za korisnike i transparentnost istih. Kompanije TransferNova i Ria su za korisnike iz Srbije omogućile posebnu ponudu i još niže tarife prilikom slanje novca ka određenim zemljama u regionu (Crna Gora, BiH, Hrvatska, Grčka, Bugarska, Makedonija i druge zemlje). Novac poslat u Srbiju isplaćuje se u evrima i dostupan je korisnicima u roku od 15 minuta od momenta slanja, bez dodatnih troškova za primaoca. Za slanje novca u inostranstvo korisnici ne moraju posedovati račun, već je dovoljno da sa ličnim dokumentom i osnovnim podacima o licu koje prima novac posete najbliže uplatno mesto.

Ria Financial Services već dugi niz godina sa velikim uspehom pruža brz, siguran i povoljan način za prijem i slanje novca korisnicima širom sveta. Danas je treća po veličini kompanija za transfer novca u svetu, sa milionima isplaćenih transakcija mesečno i preko 250 miliona zadovoljnih korisnika. Ria mreža obuhvata preko 320.000 uplatno-isplatnih lokacija u 150 zemalja. 2015. godine proglašena je za najbolju kompaniju za transfer novca od strane Internacionalne Asocijacije kompanija za transfer novca.

Pročitajte i ovo...