Home VestiEkonomija Kako platiti obaveze na Diners kartici?

Kako platiti obaveze na Diners kartici?

by bifadmin

Kako je Diners Club International Belgrade d.o.o podneo zahtev za pokretanje stečajnog postupka zbog prezadužeosti kompanije, korisnici ove kartice ostali su bez neophodnih informacija. Iako je Diners u stečaju, dug korisnicima se ne oprašta, ali kako vršiti uplatu ukoliko je račun zatvoren?

Kako je u prvom trenutku saopšteno iz Diners Cluba, za korisnike kartica se ne menja dinamika izmirenja dospelih obaveza. Uplata bi trebalo da se obavlja kao i do sada – na šalterima banaka, na blagajni „Diners Club-a“ u Beogradu, kao i e-bankingom.

Prilikom kontaktiranja korisničkog servisa Diners Club-a, ekipa finansijskog portala Kamatica saznaje, da je uplate moguće izvršiti na račun u Poštanskoj štedionici: broj 200-2889410101033-20, dok je poziv na broj korisnika ostao isti kao i kod prethodnih uplata. Klijenti i dalje mogu vršiti plaćanje putem e-bankinga, kao i uplatom na šalterima poslovnih banaka, dok uplate na blagajni “ Diners Club-a“ u Beogradu više nije moguće izvišiti.

Klijenti koji znaju iznos mesečnog zaduženja mogu nastaviti sa uplatom svojih obaveze na navedeni račun, dok oni koji nisu sigurni u vezi iznosa koji treba da uplate, mogu da kontaktiraju Korisnički servis Diners Cluba na broj 011/308-16-26.

Izvor: Kamatica

Pročitajte i ovo...