Home Promo Lako do digitalizacije poslovanja

Lako do digitalizacije poslovanja

by bifadmin

U cilju dobrog informisanja o tome šta sve danas podrazumeva digitalizacija poslovanja i kako je moguće unaprediti poslovanje kompanija različitog profila, kompanija COMING – Computer Engineering je kreirala upitnik/anketu, dok je više materijala na ovu temu dostupno na zvaničnom COMING Cloud portalu prostim odabirom teme „digitalizacija“.

Dosadašnje iskustvo COMING-ovog tima stručnjaka je pokazalo da će novi trendovi na tržištu uticati na sve vrste preduzeća. Dobra vest je da je digitalizacija poslovanja moguća i bez investicionih troškova – moguće je postepeno digitalizovati poslovanje uz korišćenje adekvatnih poslovnih aplikacija koje odgovaraju na potrebe svakog biznisa. Ovakvi alati su danas dostupni svima, bez obzira na veličinu poslovanja.

Tim kompanije COMING – Computer Engineering svakom radnom okruženju može da pomogne na putu digitalizacije poslovanja. Dovoljno je samo registrovati se, nakon čega će eksperti ove kompanije pomoći oko odabira optimalnih rešenja koja će tranziciju ka potpunoj digitalizaciji poslovanja učiniti lakom i jednostavnom. Svako ko se registruje stiče pravo na mesec dana test perioda bilo kog poslovnog rešenja u COMING Cloud-u. Više informacija o portfoliju rešenja za digitalizaciju poslovanja dostupno je na COMING-ovom Cloud portalu.

Pročitajte i ovo...