Home VestiEkonomija Proglašeni dobitnici nagrada kampanje Erste Banke i Mastercarda „Sa zlatnom karticom do Zlatnog lava“

Proglašeni dobitnici nagrada kampanje Erste Banke i Mastercarda „Sa zlatnom karticom do Zlatnog lava“

by bifadmin

Svi klijenti Erste Banke koji su koristili svoju Mastercard Gold karticu u periodu od 3. jula do 11. avgusta na bilo kom prodajnom mestu ili na internetu, u pojedinačnim iznosima transakcija vrednosti 2.500 dinara ili više, imali su priliku da osvoje vredne nagrade. Glavnu nagradu, i mogućnost da glamur Bijenala u Veneciji doživi sa crvenog tepiha, imaće klijent iz Novog Sada koji je nagrađen vikendom za dvoje na Filmskom festivalu, gde će se prošetati crvenim tepihom, prisustvovati projekciji filma i Mastercard koktelu na krovu Palazzo del Cinema i obići Veneciju u pratnji vodiča.

Dobitnici 10 vaučera u vrednosti od 50.000 dinara moći će da kupuju robu u Tehnomaniji, a preostalih 100 nagrada u vidu vaučera vrednosti od 5.000 dinara, nagrađeni klijenti će moći da iskoriste za kupovinu u prodavnicama N Sport.
Tim povodom, Aleksandra Ognjanović, direktorka sektora razvoja za stanovništvo, mala preduzeća i preduzetnike čestitala je dobitnicima nagrada i izjavila da Mastercard Gold kartica Erste Banke uz premium tekući račun nudi brojne pogodnosti klijentima, koje uključuju podizanje gotovine na svim bankomatima u zemlji bez naknade, besplatne usluge elektronskog i mobilnog bankarstva, besplatno osiguranje po izboru klijenta, povoljniji menjački kurs, kao i pravo na besplatno korišćenje usluga Biznis klubu na aerodromu „Nikola Tesla“ u Beogradu, kao i Biznis klubovima aerodroma u Sarajevu i Beču.

Pročitajte i ovo...