Home VestiEkonomija EKO Serbia proslavlja 15 godina uspešnog poslovanja

EKO Serbia proslavlja 15 godina uspešnog poslovanja

by bifadmin

Tokom proteklih 15 godina cilj svih aktivnosti kompanije EKO Serbia je poslovanje u skladu sa njenom osnovnom vizijom – biti prvi izbor potrošača, obezbediti usluge i proizvode vrhunskog kvaliteta uz brigu o zaposlenima i očuvanje životne sredine. Od svog osnivanja u Srbiji kompanija je u našu zemlju uložila više od 100 miliona evra, zapošljava preko 700 ljudi i posluje kroz mrežu od 53 benzinske stanice sa planom dalje ekspanzije u cilju dostupnosti svih usluga širom zemlje.

Ulaganje u ljude, povećavanje konkurentnosti na tržištu Srbije i bezbednost, su najveći prioriteti za koje se kompanija zalaže. Njene benzinske pumpe beleže više od 1.000.000 poseta na mesečnom nivou, a jedinstveni, lokalno razvijen program lojalnosti – Smile klub – ima više od 430.000 registrovanih koristika Smile programa.

Ovim povodom G-din Grigoris Stergioulis, CEO Grupacije je izjavio: “Hvala, Srbijo! Svojim poslovanjem garantujemo energetsku sigurnost cele regije u kojoj posluje Hellenic Petroleum Grupacija i želimo da iskoristimo svaku mogućnost I priliku za investiranje u sektoru energetike u Srbiji. Energetski sektor se globalno menja, naročito u našoj oblasti koja je iz geopolitičkih razloga značajna za celu Evropu. Hellenic Petroleum je jedna od najznačajnijih energetskih grupacija u jugoistočnoj evropi i investira ne samo u rafinerije već i u električnu energiju, obnovljive izvore energije, prirodni gas i istraživanja.” Ekskluzivna vest je da će Grupacija Hellenic Petroleum učestvovati u projektu LNG terminal u Aleksandropolisu sa 20% investicija kroz svoju zavisnu kompaniju Depa u kojoj ima 35% vlasništva.

Pročitajte i ovo...