Home VestiEkonomija Euro STEP štednja uz kamatnu stopu do 2,5 odsto

Euro STEP štednja uz kamatnu stopu do 2,5 odsto

by bifadmin

Nedelja štednje se tradicionalno u svetu obeležava svake godine i počinje 31. oktobra. Na ovaj dan je na skupu bankara u Milanu osnovan Međunarodni institut za štednju i ustanovljen Svetski dan štednje koji od tada na razne načine obeležavaju banke i finansijske institucije.

Eurobank svojom specijalnom ponudom želi ponovo da pokrene interesovanje svih klijenata proizvodom Euro STEP u okviru kog kamatna stopa može dostići čak 2,5%. Ova atraktivna ponuda odnosi se na depozite sa rokom oročenja do 25 meseci tokom kog kamatna stopa stepenasto raste.

„Proizvod Euro STEP je namenjen svim klijentima koji žele da oroče svoja sredstva, a tokom navedenog roka se kamatne stope uvećavaju na polugodišnjem nivou. Ukoliko klijent iz bilo kog razloga želi ranije da podigne svoj novac u odnosu na period oročenja, biće u mogućnosti da zadrži sve kamate koje je Eurobank pripisala ulogu do trenutka razoročenja. Verujemo da na ovaj način omogućavamo klijentima fleksibilnost i sigurnost da uvek mogu da raspolažu svojim novcem, a da neće izgubiti kamatu“, izjavio je Dušan Mihailović, član Izvršnog odbora Eurobanke.

Pročitajte i ovo...