Home VestiEkonomija Italijanski Miroglio zainteresovan za kupovinu preduzeća AHA Mura Prvi maj?

Italijanski Miroglio zainteresovan za kupovinu preduzeća AHA Mura Prvi maj?

by bifadmin

Italijanska kompanija Miroglio zainteresovana je za kupovinu preduzeća AHA Mura Prvi maj, nezvanično saznaje portal Plus online i prenosi da su ovih dana u Pirotu boravili predstavnici te italijanske tekstilne firme. Njihov cilj bio je da se upoznaju sa kapacitetima i tehničkom opremljenošću pirotske kompanije.

Predstavnici italijanske firme razgovarali su i sa Vidakom Milatovićem, vlasnikom firme Merkatus koja je zakupila deo pogona Prvog maja, i posetili fabriku gde su razgovarali sa predstavnicima konfekcijske kuće.

Boravak delegacije u Pirotu povezan je sa rokom za uplatu depozita koji za zainteresovane ističe danas (24. oktobra 2017. godine). Ovo je, inače, šesta prodaja fabrike, a početna cena je 200 miliona dinara.

Miroglio je italijanska firma specijalizovana za proizvodnju i distribuciju za prodaju konfekcije i tkanina. Grupa je prisutna u 34 zemlje i ima oko 1.200 prodavnica, prenosi Plus online.

Brendovi ove kompanije su, između ostalih, i Motivi, Oltre, Fiorella Rubino, Elena Mirò, Caractère, Per te by Krizia, Diana Gallesi i Luisa Viola.

Izvor: eKapija

Pročitajte i ovo...