Home VestiEkonomija U Hemofarmu planiraju osvajanje novih tržišta

U Hemofarmu planiraju osvajanje novih tržišta

by bifadmin

Regionalni lider u farmaceutskoj industriji, kompanija Hemofarm ovu godinu zaključuje, osim sa proizvednih rekordnih skoro 5,5 milijardi tableta, više desetina miliona evra investicija i poverenjem korisnika u 38 zemalja na tri kontinenta, ulaskom u veliku internacionalnu porodicu – Cinven i Bain Capital – posredstvom kompanije Štada. Svoju poslovnu politiku kontinuiranog ulaganja u proizvodnju, Hemofarm je dokazao i podizanjem novog Centra za pakovanje u Vršcu u čiju izgradnju i opremanje je ove godine uloženo više od 21 milion evra.

Svečani koktel upriličen za prijatelje, partnere i saradnike, bio je dobra prilika i da se sumira poslovna godina ovog farmaceutskog giganta.

“Štada je tokom prethodnih decenija bila jedna od vodećih farmaceutskih kompanija na polju generike u Evropi, a Hemofarm je svojim dobrim radom doprineo toj reputaciji. Ova godina označila je početak nove ere za nas, u kojoj će ova kompanija dodatno jačati svoju poziciju na brojnim tržištima“, rekao je Ronald Zeliger, generalni direktor Hemofarma i potpredsednik STADA Grupe za Jugoistočnu Evropu.

Pročitajte i ovo...