Home Promo JTI Srbija jedan od najboljih svetskih i srpskih poslodavaca u 2018.

JTI Srbija jedan od najboljih svetskih i srpskih poslodavaca u 2018.

by bifadmin

Treću godinu zaredom kompaniji Japan tobako internešenal (JTI) zvanično je dodeljen sertifikat Top Employers Instituta, za izuzetne uslove koje pruža svojim zaposlenima.

Ove godine JTI je dobitnik Top Employers Global 2018 sertifikata, što znači da je jedna od vodećih kompanija na svetskom nivou, kad se radi o obezbeđivanju najboljih uslova za rad, podsticanju razvoja talenata na svim nivoima i kontinuiranom unapređenju HR prakse.

Kako bi zaslužile ovo značajno priznanje, kompanije moraju da ispune veoma stroge uslove u oblastima koje se ocenjuju: strategije pronalaženja talentovanih pojedinaca, planiranja i rasporeda angažovanja zaposlenih, uključivanja zaposlenih u kolektiv, mogućnosti za učenje i razvoj, upravljanja učinkom rada, razvoja liderskih sposobnosti, upravljanja karijerom i nasleđivanja pozicija, kompenzacija i beneficija i korporativne kulture. Svi prikupljeni podaci se nezavisno ocenjuju što potvrđuje validnost procesa.

“Naše istraživanje nam je pokazalo da kompanije koje dobijaju sertifikate u Nemačkoj, razvoj svojih zaposlenih stavljaju na prvo mesto i kontinuirano rade na optimizaciji prakse razvoja HR-a i zaposlenih. Japan Tobako internešenal deo je ove izabrane grupe poslodavaca. Priznanje Top Employers Global 2017 koje je ova kompanija dobila, s pravom je stavlja na vrh ekskluzivne grupe najboljih poslodavaca u svetu”, izjavio je Dejvid Plink, generalni direktor Top Employers Insituta.

Institut Top Employers bavi se prepoznavanjem poslodavaca koji svojim zaposlenima omogućavaju uslove za rad po najvišim svetskim standardima. Osnovan 1991. godine, Institut u ovom trenutku okuplja više od 1.200 kompanija u 116 zemalja sveta, utičući pozitivno na oko pet miliona zaposlenih širom sveta.

Pročitajte i ovo...