Home VestiEkonomija Cushman & Wakefield ulazi na tržište Srbije

Cushman & Wakefield ulazi na tržište Srbije

by bifadmin

Cushman & Wakefield, globalno vodeća konsultantska kuća za nekretnine, potpisala je ugovor o partnerstvu sa domaćim tržišnim liderom kompanijom CBS International kao svojim ekskluzivnim zastupnikom za teritoriju Srbije i Crne Gore.

CBS International ulazi u drugu deceniju uspešnog poslovanja kao već sedam godina vodeća konsultantska kuća za nekretnine u Srbiji, pružajući zaokružen spektar usluga počev od posredovanja i zastupanja klijenata i investitora, sve do konsultantskih usluga, kao što su: procene vrednosti i investiciono savetovanje, upravljanje projektima, održavanje nepokretnosti, tržišna istraživanja i marketing.

“Nakon decenije uspešnog poslovanja u Srbiji i Crnoj Gori kao apsolutni tržišni lider, izuzetno smo zadovoljni novim partnerstvom sa kompanijom Cushman & Wakefield kojim će se dalje unaprediti standardi kvaliteta usluga koje isporučujemo našim klijentima. Lokalna ekspertiza najbrojnijeg tima na tržištu, udružena sa internacionalnim iskustvom globalnog lidera, predstavlja izvanrednu platformu za regionalno širenje uz primenu najbolje prakse na novim tržištima”, izjavio je Dragan Radulović, regionalni direktor Cushman & Wakefield CBS International.

“Naše partnerstvo sa kompanijom CBS International, kao potvrđenim tržišnim liderom, da facto učvršćuje našu poziciju u Centralnoistočnoj Evropi. Zajedno sa otvaranjem tržišta u Rumuniji, Bugarskoj i Makedoniji u proteklih godinu dana, pokazujemo izuzetnu posvećenost pružanju usluga uz dalji rast u regionu centralnoistočne Evrope”, rekao je Jonathan Hallett, direktor za centralnoistočnu Evropu.

Pročitajte i ovo...