Home VestiEkonomija Onlajn prodaja putnog zdravstvenog osiguranja u Sava osiguranju

Onlajn prodaja putnog zdravstvenog osiguranja u Sava osiguranju

by bifadmin

Sava neživotno osiguranje a.d.o. je kreiralo onlajn prodajni kanal za putno zdravstveno osiguranje. Web shop aplikacija, koja je integrisana u okviru kompanijskog sajta, u svakom trenutku omogućava klijentima da, najpre, preko kalkulatora izračunaju premiju tj. cenu osiguranja, a potom i da kupe polisu putnog zdravstvenog osiguranja.

Bilo da putuju individualno, porodično ili poslovno građani Srbije za nekoliko minuta, putem Sava web shop-a mogu sebi obezbediti zdravstveno osiguranje za vreme putovanja i boravka u inostranstvu.

Osiguranjem je obuhvaćen i prevoz osiguranika do kuće (repatrijacija) zbog nastalog osiguranog slučaja. Mogu se osigurati zdrava lica od 0 meseci do navršenih 80 godina života, koji su državljani Republike Srbije, kao i strani državljani i lica bez državljanstva uz uslov da imaju prebivalište odnosno odobrenje za privremeni boravak ili su stalno nastanjeni u Republici Srbiji.

Otvaranjem ovog prodajnog kanala klijentima je omogućeno, pored brzog, lakog i uvek dostupnog načina obezbeđivanja polise, 20 odsto popusta na premiju putnog zdravstvenog osiguranja.

Primer obračuna premije osiguranja putnog zdravstvenog osiguranja putem web shop-a najbolje pokazuje povoljnost kupovine preko web shop-a: za 11 dana, za četvoročlanu porodicu prema zvaničnim tarifama osiguranja, premija tj. cena osiguranja iznosi 2.881,00 dinara, a sa akcijskim popustom od 20% popusta kupovinom preko web shop-a iznosi 2.305,00 dinara.

Pročitajte i ovo...