Home VestiIT i nauka Servis svih uređaja na jednom mestu

Servis svih uređaja na jednom mestu

by bifadmin

Nepo System je najveći servisni centar u našoj zemlji koji nudi sveobuhvatne usluge – od momenta kada klijent uđe u poslovne prostorije ovog centra sa gedžetom kojem je potrebna popravka, ceo tim stručnjaka mu je na raspologanju, od prijemnog odeljenja koje vrši inicjalnu proveru uređaja i unos podataka koji će korisniku kasnije značiti jer dobija svoj unikatni broj, preko tehničara koji dijagnostifikuju problem i daju predlog popravke uređaja bez obzira da li je u garantnom ili vangarantnom roku, pa sve do korisničkog centra koji je na raspolaganju za bilo kakav vid dodatne informacije ili konsultacije.

Znajući da je vreme resurs neprocenjive vrednosti, servis je tokom svojih 5 godina postojanja radio na objedinjavanju ponude pa klijentu na jednom mestu nudi najraznovrsnije servisne usluge u vidu servisa laptop i desktop uređaja, televizora i monitora, štampača, projektora, mobilnih telefona i tableta kao i usluga spasavanja podataka, reparacija komponenti, produžene garancije, terenske popravke, preuzimanja uređaja na teritoriji cele zemlje…

U ovom centru mogu se servisirati uređaji velikih proizvođača kao što su Dell, Samsung, HP, Epson, Kyocera, BenQ, Acer, Panasonic, Philips, Blaupunkt, Hisesnse, TCL, Grunding, Sharp, Sencor, Prestigio itd.

U saradnji sa vodećim domaćim maloprodajnim lancima kao što su Gigatron, Tehnomanija, BC Group i EWE, Nepo System radi kompletnu logistiku preuzimanja uređaja koji su klijenti doneli na servis. Korisnik može doneti uređaj u bilo kojoj maloprodajnoj radnji, isti će biti zaveden pod unikatnim brojem, preuzet i predat u ovlašćeni servis. Nakon toga servis komunicira sa korisnicima pružajući im validne informacije tokom celog procesa dok je uređaj na servisu.

Zahvaljujući saradnji sa najvećim svetskim dobavljačima, Nepo System je u mogućnosti da korisnicima pruži pristup lageru od preko 700.000 artikala iz različitih sfera IT industrije. Od serverskih delova, do potrošačke elektronike u saradnji sa prodajnim timom Nepo System-a, postoji mogućnost kreiranja porudžbina krojenih po potrebama klijenta. S obzirom na saradnju sa velikim brojem brendova servis ima i svoj lager rezervnih delova i korisnicima uvek može pružiti dostupnost ka baterijama, adapterima, panelima i ostalim delovima bez obzira da li je u pitanju računar, televizor, projektor ili neki drugi uređaj.

Više o Nepo System servisnom centru možete saznati na ovom link-u.

Pročitajte i ovo...