Home VestiEkonomija Srpski mentori završili obuku za Kaizen

Srpski mentori završili obuku za Kaizen

by bifadmin

Sertifikovani mentori, predstavnici 16 akreditovanih regionalnih razvojnih agencija (ARRA) u Srbiji, uspešno su završili trodnevni trening iz oblasti Kaizena i tim povodom su im u Razvojnoj agenciji Srbije (RAS) uručena priznanja.

Trening je, u okviru projekta „Uspostavljanje i promocija mentoring usluge za MMSPP u zemljama Zapadnog Balkana, faza 2“ koji realizuje Razvojna agencija Srbije (RAS) uz podršku Japanske agencije za međunarodnu saradnju (JICA), održao japanski konsultant Tadao Iši.

Proces mentoringa odvija se po metodologiji Razvojne agencije Srbije, razvijenoj u dugogodišnjoj saradnji sa Japanskom agencijom za međunarodnu saradnju (JICA).

I ove godine je omogućena usluga mentoringa namenjena mikro, malim, srednjim preduzećima, preduzetnicima i zadrugama, za koju je javni poziv otvoren do 1. juna ove godine. Navedena usluga se sprovodi u skladu sa Programom Ministarstva privrede – Standardizovani set usluga za mikro, mala i srednja preduzeća i preduzetnike u 2018. godini, koji se realizuje preko akreditovanih regionalnih razvojnih agencija i odnosi se na stručno praćenje razvoja poslovanja, kao i pružanja sveobuhvatne i blagovremene podrške korisnicima.

Pročitajte i ovo...