/ Vesti / KOMPANIJA LESAFFRE SRBIJA POBEDNICIMA DRUGE PEKARIJADE DODELILA OZNAKE ZA NAJBOLJE PEKARE
BiF Analize Čitajte B&F online

KOMPANIJA LESAFFRE SRBIJA POBEDNICIMA DRUGE PEKARIJADE DODELILA OZNAKE ZA NAJBOLJE PEKARE

This post has already been read 981 times!

Od sada ćete znati koje su to pekare u kojima rade najbolji pekari Srbije

Po ugledu na najveće pekarske nacije, od ovog juna i građani Srbije će znati u kojim to pekarama rade majstori svog zanata – najbolji pekari Srbije.

Nakon što su posle višemesečnog takmičenja izabrani najbolji predstavnici pekarske struke, kompanija Lesaffre želela je da od sada pobednici imaju priliku i da u pekarama u kojima su zaposleni istaknu da su majstori svog zanata. Pekare u kojima se može probati najbolji burek u zemlji, slatko dekorisani kroasan,  najukusniji tradicionalno obogaćeni hleb, najlepši obredni hleb, ali i proizvodi koji su delo najbolje mlade pekarke Srbije nosiće od sada jasnu oznaku da u njima rade pobednici Pekarijade – jedinog nacionalnog takmičenja profesionalnih pekara.

„Nije lako biti najbolji u svojoj struci, a toga smo mi u kompaniji Lesaffre svesni, obzirom da je tokom takmičenja kroz naš pekarski centar prošao veliki broj odličnih majstora. Zato smo želeli da oni koji su svojim talentom, predanošću i trudom zaslužili titulu najboljeg, imaju još jednu potvrdu svog uspeha. Ovo je način da dodatno podržimo ovaj plemenit poziv i da ohrabrimo i pobednike, ali i sve pekare Srbije, da budu što bolji i da se ponose svojom strukom“, rekla je Milena Obradović, marketing menadžerka kompanije Lesaffre Srbija.

Send Us A Message Here

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close