Home VestiBiznis & Finansije KOMPANIJA LESAFFRE SRBIJA POBEDNICIMA DRUGE PEKARIJADE DODELILA OZNAKE ZA NAJBOLJE PEKARE

KOMPANIJA LESAFFRE SRBIJA POBEDNICIMA DRUGE PEKARIJADE DODELILA OZNAKE ZA NAJBOLJE PEKARE

by bifadmin

Od sada ćete znati koje su to pekare u kojima rade najbolji pekari Srbije

Po ugledu na najveće pekarske nacije, od ovog juna i građani Srbije će znati u kojim to pekarama rade majstori svog zanata – najbolji pekari Srbije.

Nakon što su posle višemesečnog takmičenja izabrani najbolji predstavnici pekarske struke, kompanija Lesaffre želela je da od sada pobednici imaju priliku i da u pekarama u kojima su zaposleni istaknu da su majstori svog zanata. Pekare u kojima se može probati najbolji burek u zemlji, slatko dekorisani kroasan,  najukusniji tradicionalno obogaćeni hleb, najlepši obredni hleb, ali i proizvodi koji su delo najbolje mlade pekarke Srbije nosiće od sada jasnu oznaku da u njima rade pobednici Pekarijade – jedinog nacionalnog takmičenja profesionalnih pekara.

„Nije lako biti najbolji u svojoj struci, a toga smo mi u kompaniji Lesaffre svesni, obzirom da je tokom takmičenja kroz naš pekarski centar prošao veliki broj odličnih majstora. Zato smo želeli da oni koji su svojim talentom, predanošću i trudom zaslužili titulu najboljeg, imaju još jednu potvrdu svog uspeha. Ovo je način da dodatno podržimo ovaj plemenit poziv i da ohrabrimo i pobednike, ali i sve pekare Srbije, da budu što bolji i da se ponose svojom strukom“, rekla je Milena Obradović, marketing menadžerka kompanije Lesaffre Srbija.

Pročitajte i ovo...