Home VestiIT i nauka Predstavljen novi Veritasov sistem za zaštitu podataka sa pojednostavljenim iskustvom korišćenja

Predstavljen novi Veritasov sistem za zaštitu podataka sa pojednostavljenim iskustvom korišćenja

by bifadmin

Kompanija Veritas Technologies, svetski lider po tržišnom učešću u oblasti zaštite podataka preduzeća, danas je prikazao Veritas NetBackup 8.1.2 sa značajno unapređenim korisničkim okruženjem koje pojednostavljuje način na koji službenici iz svih delova organizacije mogu bez napora štiti svoje podatke i virtuelna radna okruženja.

Naime, tokom protekle godine Veritas-ovi timovi dizajnera su prikupili povratne informacije od više hiljada korisnika i partnera širom sveta, da bi mogli da razumeju kako to oni koriste ova rešenja tokom čitavog životnog ciklusa proizvoda. Dizajn timovi su inkorporirali ove povratne informacije i doterali radne procese i tokove NetBackup-a kako bi povećali upotrebljivost i pomogli korisnicima da pojednostave sve zadatke bekapovanja i povraćaja podataka.

“Eksplozija količine podataka i potreba za njihovom zaštitom, kombinovana sa novim tehnologijama, radnim zadacima zasnovanim na mobilnim aplikacijama ponovo oblikuju očekivanja korisnika i podstiču nove zahteve za konzistentnim, ali ipak i personalizovanim iskustvima,” rekla je Džejn Žu, stariji potpredsednik za zaštitu podataka u kompaniji Veritas.

Sa novim, modernizovanim interfejsom Veritas NetBackup 8.1.2, svim autorizovanim korisnicima, uključujući bekap administratore, sada je omogućeno da bezbedno pristupaju i upravljaju bekapovanjem i oporavkom kompanijskih podataka uz samo nekoliko klikova, koristeći svoje mobilne uređaje, i da tako uštede vreme u svakodnevnom operativnom radu. Kroz integraciju sa “Veritas Smart Meter” web servisom, korisnici mogu da lako uoče bilo kakav problem, vide izveštaj o korišćenju kapaciteta i preduzmu poteze kako bi njihove bekap operacije glatko tekle.

Njime je objedinjena zaštita podataka za multi-cloud, virtuelna, fizička i okruženja naredne generacije, sa petabajtnim performansama, a sve preko jedinstvene konzole koja raspolaže svim opcijama. Osmišljen da zaštiti data resurse u tradicionalnim IT okruženjima, kao i u velikim platformama za analitiku podataka, Open Sourcebaze i hajperkonvergirane infrastrukture, NetBackup je sposoban da se izbori sa bilo kojim poslom koji mu savremeni data centar može zadati.

Veritas NetBackup 8.1.2 takođe nudi povećanu funkcionalnost i mogućnost bekapovanja VMware instalacija na nivou čitavog preduzeća, kao i integraciju sa ostalim savremenim radnim infrastrukturama. To je postignuto kroz trenutni pristup sistemima preko novog interfejsa i mogućnosti da izvrši povraćaj pojedinačnog fajla bez posredovanja agenta. NetBackup podržava Hadoop, Nutanix, MySQL, PostgreSQL, MariaDB, SQLite, HBase i MongoDB.

Pročitajte i ovo...