Home VestiPolitika i društvo Kompanija Atlas na predstojećem 56. Međunarodnom sajmu nameštaja

Kompanija Atlas na predstojećem 56. Međunarodnom sajmu nameštaja

by bifadmin

Najvažniji događaj u regionu iz oblasti produkcije, distribucije i dizajna nameštaja održaće se po 56. put u vidu tradicionalnog Međunarodnog sajma nameštaja u Beogradu od 6. do 11. novembra. Od samog osnivanja, 1963. godine, ova manifestacija predstavlja možda najznačajniji povod za susret svih značajnih svetskih proizvođača nameštaja i promociju njihovih najnovijih proizvoda i kolekcija, dok posetiocima sajma pruža priliku da iz prve ruke vide presek najnovijih trendova iz oblasti dizajna nameštaja i uređenja enterijera.

 

Dizajnerski segment

Najzanimljiviji segment sajma odviće se u Hali 3 Beogradskog sajma gde će se predstaviti renomirani brendovi kojima je jedna od glavnih okosnica sam dizajn proizvoda i inovativan pogled na polju forme, odabiru materijala uz idejna rešenja za kompletno opremanje enterijera.

Jedan od tih brendova je i Atlas nameštaj koji se bavi proizvodnjom ekskluzivnog tapaciranog nameštaja namenjenog savremenim potrebama stanovanja. Ovaj brend, koji je inicijalno nastao u Užicu, jedan je od retkih domaćih proizvođača koji po kvalitetu može da parira renomiranim inostranim brendovima. U prilog tome govori i saradnja sa italijanskim proizvođačima koju je ova kompanija uspostavila. Ta saradnja temelji se na razmeni ideja i veština sa najvećim virtuozima proizvodnje italijanskog nameštaja.

 

Spoj funkcionalnosti i dizajna

Prošle godine privukli su veliku pažnju posetioca sa izložbom odevnih komada napravljenih od materijala koje inače koriste u izradi garnitura, a evo šta kažu iz kompanije Atlas povodom ovogodišnje prezentacije:

“Dizajn čini veliki segment našeg rada, a najviše truda ulažemo u razvoj modularnih ugaonih garnitura i sofa, tako da će na samom štandu biti predstavljene upravo inovacije iz ovog segmenta. Ostali nameštaj i predsajamsku ponudu pripremili smo u izložbenim salonima naše kompanije gde se može pogledati kompletan asortiman proizvoda, ali i ponuda italijanskih brendova sa kojima sarađujemo, kao što su Stones i Pensarecasa. Za nas je sajam već počeo, jer u našim izložbenim salonima već mogu da se nabave proizvodi iz sajamske ponude sa posebnim pogodnostima.”

 

Sajamske pogodnosti

Pomenuti popusti mogu se iskoristiti tokom predsajamske i sajamske ponude od 15. oktobra do 11. novembra i mogu ići i do 25%. Popust se obračunava u skladu sa načinom plaćanja, dok članovi Loyaliti club-a Atlas nameštaja imaju specijalne povoljnosti. Adrese izložbenih salona u kojima možete pogledati kompletnu ponudu su:

Atlas nameštaj Beograd: Bulevar Arsenija Čarnojevića 69a, prekoputa Kombank arene

Atlas nameštaj Čačak: Bulevar oslobodilaca Čačka 151

Atlas nameštaj Užice: Javorska bb, Sevojno

Posetioci koji planiraju da posete štand ovoga brenda na samom sajmu imaće priliku da se uvere u beskompromisni kvalitet ovoga brenda, što je krilatica koja se provlači kroz sve segmente poslovanja Atlasa. Takođe, posetioci će moći da uživo vide nove materijale i isprobaju modele sa modularnim elementima, kao i garniture sa posebnim elektropokretanim relax mehanizmima za pronalaženje idealnog položaja i druge inovativne forme koje uz posebne dodatke i završnu izradu od najfinijih materijala čine ovaj nameštaj biserom domaće industrije nameštaja.

Pročitajte i ovo...