Home VestiIT i nauka Više od 100 B2B susreta predstavnika startapova i velikih kompanija na Startup business forumu

Više od 100 B2B susreta predstavnika startapova i velikih kompanija na Startup business forumu

by bifadmin

Tridesetak startapova predstavilo je u Naučno-tehnološkom parku Beograd svoje poslovne ideje predstavnicima 11 velikih kompanija koje posluju u Srbiji. Održano je više od 100 B2B susreta, u okviru kojih su startapovi u trajanju od 5-10 minuta predstavili svoj proizvod ili uslugu velikim kompanijama. Razmatrane su mogućnosti za uspostavljanje saradnje, unapređenja poslovanja, a najavljeni su i konkretni dogovori.

Susreti inovativnih startapova sa predstavnicima velikih kompanija na tržištu organizovani su u okviru Startup Business Forum 18-The future is coming, u Naučno-tehnološkom parku Beograd.

Saradnja velikih i malih preduzeća – koalicija za budućnost bila je i tema panela koji je otvorio Startup business forum. Diskusija u kojoj su učestvovali predstavnik PKS-a, Telekoma Srbija i kompanija Bitgear i 30Hills, imala je za cilj da podstakne dinamičniju interakciju među privrednim subjektima, dok je saradnja Telekoma i Bitgear-a predstavljena kao pozitivan primer iz prakse koji podržava ovakav koncept saradnje.

Na skupu u organizaciji Privredne komore Srbije, Naučno-tehnološkog parka Beograd, Privrednog foruma mladih i Ministarstva omladine i sporta, učestvovali su predstvnici vodećih domaćih i stranih kompanija: Robert Bosch, Telekom Srbija, Aerodrom Nikola Tesla, MK Group, PWC, Pošta Srbije, Telenor, Nectar Group, EPS, NIS i Delta Holding.

Pročitajte i ovo...