Home VestiIT i nauka Comtrade pustio na tržište Tesla Smartphone 6.4 Lite

Comtrade pustio na tržište Tesla Smartphone 6.4 Lite

by bifadmin

Kompanija Comtrade predstavila je novog člana svoje porodice pametnih telefona – Tesla Smartphone 6.4 Lite, uređaj kreiran po meri korisnika koji su u potrazi za pouzdanim i dugotrajnim telefonom iz srednjeg cenovnog ranga, a uz to su im na raspolaganju i napredne funkcije, uz jednostavnu i laku upotrebu.

Telefon ima In-Cell HD+ ekran dijagonale 5,5 inča, štedljivi procesor sa četiri jezgra za dužu autonomiju, bateriju od 2.700 mAh i operativni sistem Android 8.1 Oreo. Tesla Smartphone 6.4 Lite nosilac je Google™ sertifikata, što znači da će njegovi korisnici imati potpunu Google™ podršku.

Na poleđini telefona Tesla Smartphone 6.4 Lite nalazi se dvostruka kamera koju čine glavni senzor od 8 i pomoćni senzor od 0,3 megapiksela. Glavni senzor koristi BSI (BackSide-Illuminated) tehnologiju koja omogućava efikasnije prikupljanje svetlosti, dok pomoćni senzor unosi još više svetlosti i omogućava kreiranje tzv. bokeh efekta, tj. zamućenje pozadine iza subjekta fotografije. O selfi fotografijama stara se prednja kamera rezolucije 5 megapiksela, a kada je reč o video-zapisu, može se zabeležiti kako zadnjom tako i prednjom kamerom.

Omogućava korišćenje dve nano kartice istovremeno, ili kombinaciju nano SIM i micro SD memorijske kartice.

Pročitajte i ovo...